ча доберусь до роботи і спробую. якщо зможе виконати хоч частину заявлених функцій - прога просто шикарна. флешка на 250гб думаю згодиться на цю роль прога заточена під скачування образів з інету, трішки незручно вписувати назви образів, як автоматично додаються - не знайшов. по перейменовував, створюю загрузочний образ. зразу на велику флешку не ризикнув заливати, там купа розділів, прога не бачить жодного. спробую на 8гб флеху, якщо працюватиме, переллю на велику, але іншим софтом. якщо вийде - в мене відпаде потреба тягати з собою барсетку з дисками + велика флешка. достатньо буде лише флешка в кишені
про результат відпишусь.Добавлено (17.10.2012, 20:20)
---------------------------------------------
що можу сказать ? не відбулося, чи то через те що неорегінальні образи використовував *є образи дисків - "екстрим едішин" в них є більшість з того що треба мені, але я хочу сам створити !!!!
образи програма прожувала, спочатку створив ісо образ і за звичкою закатав його прогою "ультраісо" на флеху - все добре, але МБР не перенеслась. добре закатав засобами SARDU. почалось завантаження, але: звертання до флешки йде, а от продовження завантаження не дочекався. ще раз спробою, якщо не вийде варіантів 3: криві руки, треба все ж було качати рекомендовані образи з інету, умовно-працездатна програма. може щось налаштувати треба було ..... хто зна